Steun ons
Word lid!
€ 10,00 per jaar

Meld U Aan!
Image

IJssel Carp Cup IJCC.

Het IJCC. Doe je mee?! Wil je kans maken op dikke prijzen?

Dé karperkoppel wedstrijd van Nederland wordt gehouden van 9 t/m 11 juni 2023. Het IJCC, deze wil je gewoon niet missen! We kennen allemaal het RCC, de Randmeren Carp Cup, georganiseerd door De KSN regio Zwolle. We gaan de uitdaging aan om als vereniging naast de RCC(gehouden in september) nu ook een heuse rivier wedstrijd te organiseren. Wij zijn al vast heel enthousiast! Jij ook?

De voorbereidingen van de IJssel Carp Cup (IJCC)zijn volop in gang. Vergunningen zijn binnen en de voorinschrijving gaat bijna open. Natuurlijk verdienen leden van onze vereniging een aantal dagen voorsprong. Ik kan mij voorstellen dat buitenstaanders zich benadeelt voelen, maar voor slechts een €10, per jaar heb jij ook recht op deze voorsprong. Lid worden kan natuurlijk altijd! Mooi neveneffect van je lidmaatschap is dat je karperuitzet financieel ondersteunt.

Concrete informatie: De inschrijving voor leden gaat open per zondag 26 maart om 24:00 uur en eindigt op 1 APRIL om 12:00 uur, daarna start de inschrijving voor niet leden. Wees erop tijd bij! Want, Vol = Vol. Inschrijven kan door het inschrijfformulier(ontvangen leden per mail) volledig ingevuld naar ons te retourneren. De kosten per koppel bedragen €120,- en de opbrengsten komen natuurlijk ten gunste van uitzettingen en of de support die nodig is om onze plannen duurzaam door te ontwikkelen.

Prijzen zijn oa: Dikke trips naar binnen- en buitenland. Hele dikke tackle budgetten gesponsord door Pole Position en Grade ter waarde van: 🥇€ 750,- 🥈 €500,- 🥉 €350,- En nog eens een berg prijzen voor de plekken 4-10 én de grootste vis! Meer dan de moeite waard dus. Hopelijk tot snel!

Lid worden van onze regio voor € 10,00 per jaar Meer info
Image

"Samen garant, voor een duurzaam karperbestand"